Geslaagde try-outs

25-01-2016 00:00

De eerste try-outs van het nieuwe programma "Ik, Machiavelli" zijn succesvol afgerond. Niet alleen hebben enthousiaste genodigden op 22 en 23 januari de voorstelling rond het boek "Il Principe" kunnen bewonderen. Zij hebben ook kunnen genieten van de geluiden en smaken van de Renaissance. Beide avonden werd de voorstelling opgeluisterd en begeleid door ervaren muzikanten. De vrijdag middels viola da gamba, zaterdag met de luit.

Tijdens en na de voorstelling hebben de genodigden een microbanket gepresenteerd gekregen. Authentieke Italiaanse recepten uit de zestiende eeuw uit de boeken van Bartolomeo Platina en Bartolomeo Scappi, verkleind tot amuse formaat. De dorst kon worden gelest bij de speciale bar, door experts voorzien van onder andere historische bieren en prijswinnende honingwijn.

Deze unieke incentive over macht, management en leiderschap is tevens beschikbaar voor intieme groepen uit het bedrijfsleven, de politiek of defensie. Ook programma's voor een halve of hele dag vallen onder de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie: "Ik, Machiavelli"

Terug

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode